Solucions per a punts de venda de reduïdes dimensions.

Dunkin ‘Coffee, l’empresa de restauració d’esmorzars i bakery, es troba en plena etapa d’expansió al nostre país amb l’objectiu de comptar 150 punts de venda instal·lats en els propers 4 anys. Els seus tipologies de punts de venda abasten locals des dels 10 m2 fins als gairebé 200 m2 per guanyar versatilitat i respondre a cada necessitat.

Per donar resposta a la tendència actual del take away la marca compta amb una tipologia de 15 m2 òptima per a centres comercials amb alt trànsit de clients. Aquesta tipologia es va instal·lar al centre comercial Splau de Barcelona, el primer centre comercial a Espanya que obté el segell de qualitat 4 estrelles.

Vista general del punt de venda Take Away.

La maquinària d’hostaleria tècnica com les màquines de gelats, cafeteres, rentavaixelles, etc. que funcionen amb aigua requereix molt manteniment a causa de la duresa de l’aigua, a més això repercuteix en el sabor dels aliments que s’ofereixen i generen costos addicionals per l’acumulació de calç en les canonades.

Com a resposta el servei de Manteniment Integral d’Lancoi va instal·lar un nou sistema de tractament d’aigües dures de reduïdes dimensions anomenat Aquasonic, en reemplaçament d’un descalcificador que llevava espai operatiu. Aquest equip no requereix manteniment i proveeix aigua tractada a tota la instal·lació a l’estar instal·lat a la connexió d’aigua del local.

Vista de l’espai interior i detall del sistema instal·lat.

Aquasonic protegeix dels efectes perjudicials de la calç en canonades i maquinària i també desincrusta la calç ja present en tot el circuit d’aigua freda, protegeix la maquinària, i es complementa amb la instal·lació d’un equip d’osmosi inversa instal·lat tot seguit al circuit d’aigua.

És un sistema totalment ecològic i lliure de sal i sense pèrdua de cabal. Garanteix un augment de la vida útil de la maquinària, aconseguint un òptim funcionament en totes les canalitzacions. A més redueix el consum en detergents i – a causa del seu baix consum elèctric – redueix costos operatius.

Lancoi utilitza la seva experiència per oferir un servei de manteniment integral que assegura costos operatius homogenis i optimitza les operacions a la mida de cada necessitat.