Adequació per a una nova proposta gastronòmica.

La paelleria Los Gomez és un restaurant amb una proposta típicament espanyola. Sota la marca Artespañol, està especialitzat en paelles i fideuàs que són elaborades a la vista del client, un nou concepte de Paelleria amb una carta on es combinen les receptes tradicionals amb originals propostes innovadores.

Façana del local sobre el Carrer de Pau Claris.

El local està ubicat en una cantonada de la cèntrica Plaça de Urquinaona de Barcelona, ​​sobre el carrer Pau Claris i compta amb 200 m2 de superfície que es desenvolupen en planta baixa, entresòl i planta -1 soterrani.

El restaurant va sol·licitar a Lancoi el desenvolupament i l’execució de les obres i instal·lacions d’hostaleria tècnica d’una nova cuina en planta baixa i l’adequació de les zones d’aigües.

Per donar suport a la proposta gastronòmica es va adaptar un magatzem sense ús en planta baixa, com cuina aprofitant l’espai diàfan i flexible que va permetre desenvolupar un layout òptim a escala del volum de plats i del personal que intervé. També es va adequar la cuina prèvia situada en planta -1 com cuina freda de preparació on es van situar les zones de rentat i plonge.

Les obres van incloure l’execució d’obra, i les instal·lacions de fontaneria, electricitat i desguassos. Es van instal·lar canaletes de drenatge lineals que permeten l’ús d’aigua a pressió en tasques de neteja i faciliten les operacions diàries.

Detall de les canaletes lineals i del sòcol sanitari en sòls de seguretat.

Com a solució a paviments i sòcols sanitaris es van utilitzar sòls de seguretat antilliscants formant una superfície impermeable, contínua i higiènica amb l’enrajolat de paret. Aquesta solució sòl-paret és fàcil de netejar, resistent a la brutícia i suporta el trànsit de carros de cuina, a més de proporcionar un nivell d’absorció del soroll que millora el confort de l’ambient i brinda seguretat en augmentar la fermesa a la petjada enfront de líquids i greixos.

 Gràcies al resultat d’aquesta intervenció Lancoi va facilitar l’execució d’una oferta d’hostaleria innovadora assegurant un òptim funcionament de les instal·lacions i un ambient segur i net per a les persones.