Empresa

La Nostra Missió

Lancoi és una empresa de serveis integrals de construcció i instal·lacions per al sector industrial i comercial, orientada a obra nova, adequacions i assistència en la fase d’ús i manteniment.

A través del seu equip de professionals, els seus processos tècnics i de gestió, aporta una solució flexible d’alta qualitat, d’acord amb els requeriments del procés constructiu i amb els objectius dels seus clients corporatius, per a afegir valor a cada una de les fases en què intervé.

Manté sòlides relacions de treball cooperant amb els seus clients i proveïdors, per oferir serveis d’excel·lència: agilitat en la contractació, assistència tècnica innovadora, flexibilitat operativa en obra i gestió unificada de tot el procés.

Així, contribueix amb el desenvolupament de les persones i de la societat de forma responsable amb el medi ambient i compromesa amb el desenvolupament econòmic.

Eficiència operativa orientada al client.

La Nostra Visió

Treballem per consolidar la nostra posició i la dels nostres clients, desenvolupant obres d’alta qualitat tècnica de forma sostenible. D’aquesta manera, aportem valor a la nostra societat i contribuïm a crear i millorar el nostre entorn promovent la qualitat de vida de les persones, alhora que respectem el medi ambient.