Adequació del un local comercial de 3.700 metres quadrats.

El Corte Inglés, grup líder espanyol de grans magatzems està desplegant un procés de reordenació d’alguns dels seus centres. En aquesta oportunitat, va requerir l’optimització de la superfície destinada al seu Centre d’Oportunitats Hipercor, ubicat a l’avinguda Meridiana de Barcelona, ​​realitzant per a això una partició de l’espai disponible.

A l’espai d’actuació, havia funcionat amb anterioritat les Botigues d’El Corte Inglés a la plaça d’accés davant del Hipercor Meridiana i, des del 2014, funciona alli el Centre d’Oportunitats que ara redueix la seva àrea diponible per generar un espai que la signatura lloga a una coneguda cadena de gimnasos per a l’obertura d’un nou local.

L’obra va consistir en l’adequació i partició del Centre d’Oportunitats de la marca que permet la incorporació d’un nou local destinat a un nou ús. L’espai previ de 3.700 m2 ha quedat dividit d’aquesta manera en dos locals de 2.100 i 1.600 m2.

Accés al Centre d’Oportunitats.

Per executar l’obra Lancoi, Construcció i Instal·lacions, va realitzar l’adequació dels traçats de conductes i circuits de climatització compostos per escomeses de 2 + 2 per aigua freda i calenta. L’anell de conductes d’aire condicionat es va redimensionar a les noves condicions, es va buidar tota la instal·lació i es van instal·lar noves claus de pas en tot el traçat. També es va realitzar la recuperació i adaptació de la instal·lació elèctrica per ajustar-lo al nou traçat i a les noves necessitats. La programació de les obres al mes d’abril, va disminuir l’impacte de suspendre el servei de climatització mantenint el centre operatiu.

Detall de la instal·lacions en el fals sostre.

D’aquesta manera Lancoi utilitza tota la seva experiència i saber per fer per oferir solucions flexibles al servei de les necessitats dels nostres clients en el dinàmic mercat immobiliari de Barcelona.