Rehabilitació d’un punt de venda retail.

La cadena especialitzada en tèxtil llar textura ha posat en marxa un pla estratègic que abasta
ampliar la seva xarxa de distribució de botigues, renovar el seu posicionament de marca en el mercat i expandir el seu model de negoci fora de Catalunya, on fins ara, concentra la seva xarxa comercial. L’empresa preveu obrir set botigues a l’any i arribar als 130 punts de venda a Espanya fins 2021.

Textura ha confiat en Lancoi Construccions per dur a terme millores en la seva cadena de botigues de Barcelona. Al mes d’agost es van realitzar tasques de condicionament a la seva botiga del Carrer de Sants a Barcelona.

Vista de la façana en cantonada de la botiga.

La botiga se situa a la cantonada de Carrer de Sants i Carrer de Munné, ocupa tota la parcel·la amb façana a tres vies i compta amb una superfície de 180 metres quadrats. Es va planificar realitzar les obres de millora a l’agost aprofitant el recés estival per realitzar les tasques de millores.

Vista de la façana des del Carrer de Munné

Les obres van consistir en la renovació total de les instal·lacions elèctriques, el cablejat i quadre elèctric. Es van reemplaçar també la totalitat de les lluminàries tècniques i decoratives. Aplicant lluminàries suspeses en 2 guies de 15 metres per crear un ambient d’acord amb la filosofia “hygge mediterrani” de la marca, que emfatitza la felicitat en les petites coses. Es van adequar també els llocs de TPV amb instal·lacions de veu i dades a través de router sense fil i finalment es reemplaçament el paviment de la totalitat de la superfície utilitzant un paviment de gres ceràmic d’excel·lents condicions, pel seu baix manteniment i desgast per alt trànsit , col·locat en espiga “tipus parc” d’acabat símil roure blanc.

D’aquesta manera Lancoi ha utilitzat tota la seva experiència per oferir un servei de manteniment i millora d’instal·lacions comercials adaptat als objectius del pla d’expansió de la marca Textura que preveu obrir dues botigues i reformar set punts de venda.